Vuurwerkangst - tarieven en opties


Healing reeks voor vuurwerkangst

In december zal ik de eerste weken meerdere malen per week en de laatste week elke dag gaan zitten voor healing, met daarbij de intentie om de obstakels en trauma’s op te ruimen die zorgen voor de vuurwerkangst. Ook de eerste dagen van januari zal ik nog een aantal dagen healing blijven sturen.

 

En geef je je dier al op in oktober of november? Dan pikt je dier tot aan december als extraatje gratis mijn healing sessies mee die ik een aantal keer per week geef. De effecten van een healing kunnen verrassend en bijzonder zijn, zowel op het gebied van gezondheid als gedrag, maar ze vervangen natuurlijk nooit de dierenarts! Als je meer dieren hebt, mag je voor hetzelfde geld al je dieren opgeven. Ook kan je zelf healing ontvangen als je dat fijn vindt.

 

Zodra ik je betaling binnen heb zal ik contact opnemen met de vraag voor wie de healing bedoeld is, als we daar nog geen contact over hebben gehad samen. 

 

De ervaring van Joy van vorig jaar:

“De speciale healing betreft vuurwerk angst voor onze Luna, heeft mega goed gewerkt! uiteraard meerdere fijne ervaringen al gehad dankzij Ellen. Maar nogmaals wat een aanrader! Dank Ellen! x”

€ 33,00

  • Available

Bach Bloesem mix op maat (vuurwerkangst)

Aan de hand van een foto van je dier maak ik contact en voel ik in / vraag ik je dier welke remedies er nodig zijn. 

 

Bij de prijs inbegrepen zit het opsturen van het flesje Bach, en je ontvangt via e-mail een korte omschrijving van de remedies die ik heb uitgekozen en uiteraard uitleg over hoe je de remedies kunt toedienen. Wil je voor meerdere dieren een Bach mix, neem dan even contact op voor een prijsopgave.

€ 37,00

  • Available

Coaching sessie vuurwerkangst via chat (60 minuten, incl. Bach mix)

Tijdens deze chatsessie leg ik contact met je dier en kan ik je tips, advies en coaching geven om je te helpen zo goed mogelijk om te gaan met de vuurwerkangst van je dier en deze te laten verminderen en hopelijk zelfs te laten verdwijnen. Tijdens de sessie geef ik je dier ook een healing. Je kunt deze optie ook gebruiken als je zelf bang bent voor vuurwerk, ook voor mensen kunnen Bach Bloesem remedies, zeker gecombineerd met TTouch en healing, wonderen verrichten op dat gebied! 

 

Voor deze speciale vuurwerkangst prijs ontvang je 60 chatminuten (normaal €72) en een flesje Bach incl. verzending en uitleg (normaal €25). Chatten we korter dan 60 minuten, dan blijven de resterende minuten nog 2 jaar lang geldig. 

€ 97,00

€ 79,00

  • Available

Totaalpakket Vuurwerkangst

Is je dier echt heel bang, dan kan je het beste alle registers opentrekken en voor dit totaalpakket kiezen. Hier zit bij inbegrepen:

 

  • 180 chat minuten (voor bijv. 3 coaching sessies van een uur), normaal 3x €72 oftewel €216
  • 3x het opsturen van een op maat gemaakt flesje Bach n.a.v. de chat sessie, normaal 3x €25, oftewel €75
  • De healing reeks voor vuurwerkangst, normaal €33 euro

 

€ 323,00

€ 223,00

  • Available