Helende reis met je Dier


*COMING SOON* online minicursus Helende reis met je Dier

 

**Wegens te weinig aanmeldingen annuleer ik de geplande workshop van zaterdag 17 oktober. In plaats daarvan komt er binnenkort een mini cursus via mijn cursus platform, die je in je eigen tijd en tempo kunt doen, daarover binnenkort meer!**

 

Tijdens deze unieke online mini cursus kom je dichter in contact met jouw dier en neem ik jullie samen mee op een helende reis. Je kunt deze mini cursus volgen wanneer je maar wilt en alles in één keer achter elkaar doen, of tijd laten tussen de verschillende lessen, net wat bij je past of wat uitkomt! 

Tijdens mijn werk als healer en dierentolk ervaar ik elke keer weer dat onze dieren niet voor niets bij ons zijn. We delen vaak een stukje karma én dharma. 

 

Oftewel, we hebben dezelfde lessen te leren in dit leven en kunnen elkaar daarbij dus ook heel goed helpen. En soms zitten we elkaar daardoor juist ontzettend in de weg. 

 

Tijdens deze minicursus leg ik je eerst uit hoe het zit met karma en dharma, hoe werkt het en hoe kun je jezelf en je dier er mee helpen. 

Voor wie hem nog niet kent (bijna niet voor te stellen als je al eerder met mij hebt gewerkt;) leer ik je daarna de Heart Hug TTouch, een heerlijke zelfhulp TTouch uit de TTouch for You®.

 

Dan volgt de helende reis zelf. Een geleide meditatie, waarbij we de Heart Hug TTouch als startpunt gebruiken voor deze reis, die je samen met je dier gaat maken. 

 

Heb je meerdere dieren, kies er dan één uit. Mijn advies daarbij: begin met het dier dat het langste bij je is. Bij twijfel, overleg even van te voren met mij. Hoe je met mij kunt overleggen wijst zich vanzelf tijdens de mini cursus!

 

Je kunt je straks inschrijven voor deze bijzondere ervaring voor de introductieprijs van €17,50. Hierbij inbegrepen zit ook interactie met mij: feedback op de antwoorden die je geeft op de vragen bij de cursus en natuurlijk de mogelijkheid om vragen te stellen over de inhoud. Plus een eenmalige feedback met advies en tips voor jou en je dier naar aanleiding van jullie ervaringen tijdens deze helende reis, je kunt daarvoor een foto van je dier uploaden, zodat ik ook je dier kan vragen naar zijn/haar ervaringen.

 

 

Je blijft toegang houden tot deze mini cursus, dus je kunt de reis zo vaak maken als je wilt.

 

Wil je graag een mailtje wanneer de mini cursus live gaat? Stuur me dan een bericht via mijn contact pagina, dan hou ik je op de hoogte!