Gratis introductiecursus AnimalWise Healing


Wat is AnimalWise Healing eigenlijk en hoe gaat dat in zijn werk? Kan ik het ook leren en hoe dan? Hoe gaat zo’n online cursus eigenlijk in zijn werk? Krijg ik daar echt voldoende feedback en begeleiding bij? En kan ik ook echt zelf mijn krachtdieren leren kennen en healing leren geven aan mijn dieren? Kan ik ook leren communiceren met dieren? 

 

Allemaal vragen die ik regelmatig krijg voor mensen zich inschrijven voor mijn online cursus AnimalWise Healing. 

 

De antwoorden op deze vragen en meer ga je ontdekken als je je inschrijft voor de korte, gratis, introductiecursus.

 

De cursus begint met uitleggen wat ik versta onder AnimalWise Healing en welke stappen er nodig zijn om te leren healing te geven op deze manier.

 

Naast deze introductie zitten er ook twee door mij ingesproken meditaties bij. Zo krijg je een goed beeld van wat AnimalWise Healing inhoudt en bovendien ook van mijn manier van les geven en ook niet onbelangrijk, of je mijn stem prettig vindt om naar te luisteren. 

 

Schrijf je dus snel in voor deze gratis introductiecursus via het formulier hier onder en ervaar hoe een online cursus van mij in zijn werk gaat! 

 

Weet je nu al dat je ook echt de volledige online cursus AnimalWise Healing wilt volgen of wil je daar vast meer informatie over? Ga dan naar de inschrijfpagina voor de cursus!