AnimalWise Academy

Schrijf je nu in voor de (gratis) mini cursus Dichter bij je Dier

 

Welkom bij de AnimalWise Academy! Wil je graag leren hoe je kunt werken met de wijsheid van je dieren en de natuur? Wil je weten hoe je de healer in jezelf kunt ontdekken, kunt leren communiceren met je dier of hoe je Bach Bloesem remedies in kunt zetten bij je dieren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

 

De cursussen van de AnimalWise Academy kan je volgen in je eigen tempo, je krijgt levenslang toegang tot het lesmateriaal en ik (Ellen) ben er voor je om je zo goed mogelijk te begeleiden en coachen zodat je het meeste uit elke cursus kunt halen. Daarbij vind ik het altijd belangrijk om jou te helpen jouw eigen unieke werkwijze te ontwikkelen! 

 

Op dit moment kan je je inschrijven voor de online cursus AnimalWise Healing. Na het volgen van deze cursus kan je je ook aanmelden voor een vervolg cursus AnimalWise Healing en/of de cursus AnimalWise Communicatie (vanaf september of oktober 2020). 

 

Later dit jaar volgt ook de cursus Bach Bloesem remedies voor dieren. 

 

Naast de cursussen is het mogelijk om online privé lessen te boeken met mij, via Google Meet of Teleport. Ook bij privé lessen heb je altijd de mogelijkheid om na de les nog contact op te nemen voor feedback via de chat, je krijgt namelijk tot max. 20 gratis chatminuten met mij bij elke sessie!